Om Nordic Book Adventure

Hei! 

Velkommen til Nordic Book Adventure! 

 

Historien bak Nordic Book Adventure

Eventyret "Nordic Book Adventure" startet i September 2023 med mitt aller første salg nøyaktig 5.september via min salgskanal på Etsy. Da hadde jeg allerede lenge gått rundt å tenkt tanken på å starte noe eget, og lenge hatt ideen om "Blind Date with A Book"-konseptet. 

Jeg var SÅ stolt, og ikke minst nervøs, da første bestilling tikket inn. Jeg var innstilt på at alt måtte være helt perfekt, og jeg ble i helt ekstase når det tikket inn en 5-stjernes review en liten stund etterpå. 

November 2023 tok jeg beslutningen om at jeg ønsket å skape enda mer leseglede og bookish stemning, deretter ønsket jeg å starte en helt egen nettbutikk dedikert til leseglede og min lidenskap, bøker. 

Det å ta skrittet å følge en drøm om å starte noe helt eget og virkelig følge lidenskapen sin og prøve å spre den lesegleden og interessen man selv elsker, den følelsen er noe jeg virkelig unner alle! 

Om jeg kan få spre nok leseglede og bookish stemning slik jeg håper vil tiden vise, men med en så god start har jeg virkelig trua! 

Takk for at du er du, enten du handler eller ikke! 

 

Om Nordic Book Adventure Nordby:

Org.nr: 832 546 542

 

Forretningsadresse:

Tiurvegen 32 

2323 Ingeberg 

 

Kontakt oss:

E-post: nordicbookadventure@gmail.com

Tlf. 95786086